<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2134113&amp;fmt=gif">

Optimera lagerhantering med lagerautomaten: SSI LOGIMAT®

 

I den moderna affärsvärlden är effektivitet och precision avgörande för att säkerställa smidiga och lönsamma driftsprocesser. Vi är ett företag som står i framkant när det gäller att erbjuda innovativa lösningar för lagring och logistik. Med våra system och lagerlösningar, som bland annat inkluderar lagerautomaten SSI LOGIMAT®, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är utformade för att maximera ert lagringsutrymme och öka produktiviteten inom både manuella, semi-automatiska och helautomatiska lager. Här är en närmare titt på fördelarna med SSI LOGIMAT® och varför lagerautomaten är en viktig tillgång för ert företag.

 

Vad är SSI LOGIMAT® lagerautomat från SSI Schäfer?

SSI LOGIMAT® är en lagerautomat och automatiserad lagerhanteringslösning som är designad för att optimera lagringskapacitet och plockeffektivitet. Den består av högteknologiska vertikala lyftsystem som kan nå upp till flera meter i höjd, med ett standardutförande upp till 23,8 meter, vilket utnyttjar lagringsutrymmet maximalt. Genom att använda sig av en eller flera lagerautomater kan ni som företag minska den krävda golvytan samtidigt som de ökar tillgängligheten till lagrade varor och förbättrar plockprocesserna.

 

Fördelar med SSI LOGIMAT® lagerautomat:

  1. Platsbesparing: Genom att utnyttja vertikalt utrymme minskar Logimaten behovet av utrymme på golvet, vilket frigör värdefull yta för andra ändamål inom lagret eller produktionen.
  2. Snabb och Effektiv Plockning: Med Logimatens automatiserade system kan plockning ske snabbare och mer effektivt, vilket minskar ledtider och ökar produktiviteten.
  3. Flexibilitet och Skalbarhet: Lagerautomaten kan anpassas för att passa olika lagermiljöer och kan skalas upp eller ner efter behov, vilket gör det till en mångsidig lösning för företag i olika branscher och storlekar.
  4. Ökad noggrannhet: Genom att automatisera lagrings- och plockprocesserna bidrar lagerautomaten till att minska plockfel och öka noggrannheten i inventeringen, vilket leder till en mer exakt lagerkontroll.
  5. Högre Kostnadseffektivitet: Trots den initiala investeringen i lagerautomaten kan företag uppnå betydande kostnadsbesparingar på lång sikt genom minskade arbetskostnader, mer effektivitet och förbättrad användning av lagringsutrymme.
  6. Integration med affärssystem: Använder ni SAP eller annat affärssystem? Vi har lösningen för alla!

 

 

Med lagerautomaten, SSI LOGIMAT®, från oss på SSI Schäfer kan ni som företag uppnå en ny nivå av effektivitet och precision inom sin lagerhantering och logistik. Genom att integrera denna avancerade teknologi i era operativa processer kan ni optimera er verksamhet och möta de ökande kraven från den moderna marknaden.

 

Oavsett om ert företag är i behov av att maximera lagringsutrymmet, förbättra plockeffektiviteten eller öka kontrollen över lagerhanteringen, kan SSI LOGIMAT® vara den lösning ni letar efter. Med sina många fördelar och olika sätt att skärddarsy lagerautomaten tillsammans med resterande lagerlösning, är det en investering som kan leda till betydande långsiktiga vinster och konkurrensfördelar på den snabbrörliga marknaden.

 

Klicka här för att bli kontaktad

 

Malin Ågren

Malin Ågren

Vill ni ha hjälp med ert lager? Kontakta mig så hjälper jag er vidare!