<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2134113&amp;fmt=gif">

eSCALER: den skalbara lagerlösningen som växer med ert företag

 

Har ni ett företag som växer och utvecklas, i en takt där fler delar än ni trodde nu påverkas? Kanske börjar lagret bli trångt, svårt att organisera och det dagliga arbetet behöver utvecklas till nästa steg. Då kan det vara läge att se er om efter en skalbar lagerlösning som möter era behov där ni står idag.


Ett av de vanligaste områdena som påverkas av företags tillväxt är just lagerhantering. För att möta era växande behov kan det vara nödvändigt att titta efter en ny lagerlösning. Ställ dig själv frågan: hur bra fungerar vår lagerhantering för vår växande verksamhet? Och, möter den dagens och morgondagens behov?

 

Varför eSCALER?

I en värld som alltmer handlar om digitalisering och automatisering, behöver alla företag se över sina rutiner. Oavsett bransch, oavsett storlek. Det handlar om att våga investera i smarta lösningar som inte bara fungerar idag, utan som också är redo för morgondagens utmaningar – under en lång tid framöver.

I takt med att ert bolag växer, kommer ni förr eller senare behöva skala upp er lagerlösning. Vare sig verksamheten är inom exempelvis e-handel, livsmedel eller pharma. Ni behöver en lagerlösning som är både effektiv och skalbar, för att inte halka efter. Med den senaste tekniken och nya, innovativa funktioner, kan vårt koncept och lagerlösning eSCALER hantera allt från grundläggande lagerbehov till komplexa distributionskrav.

Vi har utformat eSCALER för att vara ett mer kostnadseffektivt och flexibelt alternativ till de färdiga paketlösningarna som finns. På så sätt kan ni investera på en nivå som passar er och skräddarsy lösningen efter era behov.

 

 

 

Långsiktigt tänkande

Vi på SSI SCHÄFER erbjuder inte bara en lösning, utan vi vill vara en partner som är redo att stödja er tillväxt varje steg på vägen. Vårt engagemang för kvalitet och innovation säkerställer att ert företag får den bästa lösningen för just era växande behov.

Med eSCALER investerar ni därför i en lösning som inte bara uppfyller era nuvarande behov, utan som också är redo att följa med ert företag på resan framåt. Som partner till er ser vi till att ständigt uppdatera och förbättra vår teknik, för att ni ska få den bästa lagerhanteringen för just er verksamhet. 

 

Räkna ut vilket steg som är ert nästa

En av de största fördelarna med eSCALER är dess flexibilitet. Oavsett om ni har ett mindre företag som just börjat växa eller ett stort företag där ni behöver utöka ert lager, hjälper eSCALER till att se vilket steg och vilken lösning som passar er bäst utefter era specifika behov. Dessutom, tack vare dess skalbarhet, kan ni enkelt lägga till mer kapacitet i takt med att företaget växer. Ni väljer helt enkelt de delar som passar er, för att senare komplettera med mer i takt med att ni behöver det. eSCALER är inte krångligare än så.

För att hjälpa er och komma igång med semi-automatisering, har vi tagit fram en ROI-kalkylator. Den är en del av vårt eSCALER-koncept och är enkel att använda. Läs mer om kalkylatorn och hur den fungerar här. 

Vill ni även testa kalkylatorn? Det gör ni här. Undrar ni något och behöver ställa frågor till oss? Vi svarar gärna på funderingar kring lagerlösningar. Klicka här för att se våra kontaktuppgifter.

eSCALER kalkylator

eSCALER i praktiken

För att förstå de främsta fördelarna med eSCALER, tittar vi på några praktiska exempel.

 

Steg 1:

Ni har ett företag som nyligen har sett en ökning av onlineförsäljningen. Med eSCALER kan ni nu enkelt hantera den ökade efterfrågan genom att lägga till pallställ – som gör att ni kan stapla upp till 30 meter i höjd, samtidigt som ni plockar manuellt.

Steg 2 och 3:

Ni har ett större företag som hanterar tusentals produkter varje dag. Här ger eSCALER avancerade lagerhanteringsfunktioner som semi-automatiserad orderhantering och integrerade transportlösningar.

I steg två kan ni lägga till lagerautomater, exempelvis vår SSI LOGIMAT®, som levererar varor direkt till personalen som plockar. Dessutom kan ni här addera flow racks för ökad effektivitet.

I det tredje och sista steget finns fler SSI LOGIMAT® och flow racks, conveyor-banor för transport mellan zoner samt packstation med automatisk sortering i slutet.

SSI eSCALER - automatisera delar av ert lager!

 

Till er med ett företag som växer: se till att ha rätt verktyg och lösningar på plats för att säkerställa era behov. Vår lagerhanteringslösning eSCALER hjälper dig att semi-automatisera, skala upp och framtidssäkra ert företag. Lämna ingenting åt slumpen – se över ert nuvarande lager och våga investera i något som gynnar er en lång tid framöver.