<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2134113&amp;fmt=gif">

Därför är mobila däckställ perfekta för att lagra däck

Spara utrymme och bevara däckens hållbarhet med SSI Schäfer’s mobila däckställ.

Däck är färska råvaror. Kanske inte i någon större utsträckning som livsmedel, men också däck måste lagras med försiktighet så att inte kvaliteten försämras. Lagringen av däck är inte alltid lätt då de tar upp mycket utrymme och i värsta fall hamnar de i behållare utomhus, där tryck och temperatur kan förstöra dem. 

Om ni vill bevara däckens hållbarhet samtidigt som ni sparar utrymme, är mobila däckställ helt enkelt en perfekt lösning!



Vad är SSI Schäfer’s mobila däckställ?

Mobile Tire Racking_EMX_LIS_Dekkreol_2_eci 1 (1)-min

Mobila däckställ är en variant av mobila pallställ. Dessa är rack som står på skenor som enkelt kan skjutas ihop tätt när de inte används. Detta i sin tur gör att man använder utrymmet i lagret mycket bättre, eftersom golvytan som normalt skulle varit tom då kan anpassas till att lagra mer varor. I sin tur skapar systemet smidigare hantering och förvaring för er.

 

Att byta från statiska till mobila däckställ gör det även möjligt för er verksamhet att få 85 procent mer lagringsutrymme på lagret.

Mobila däckställ är speciellt utformade för däck och fälgar, vilket gör att man inte slösar bort något lagringsutrymme. Inte minst är mobila däckställ otroligt lämpliga för säsongsbetonade varor, då man får plats med ett stort buffertlager av vinterdäck på sommaren och vice versa.

 

Viktiga råd vid förvaring av däck

Om era däck ska hålla sig fräscha och maximalt effektiva finns det flera saker som är viktiga att tänka på. Här är några tips för lagring av däck:

  • Däck utsätts ofta för spänning och tryck under lång tid. Därför är det viktigt att de inte samlas i behållare eller förvaras i trånga utrymmen.

 

  • Temperaturen på lagret är viktig. Däck bör helst placeras i rum med en temperatur mellan 15 och 25 grader Celcius för att behålla mjuk- och smidigheten.

 

  • Se till att däcken inte kommer i kontakt med direkt solljus, fukt eller kemikalier.

 

 

Kontakta oss för mer information om mobila däckställ

Mobila däckställ kan också kombineras med andra automationslösningar för maximal effektivitet i lagret. Enbart utrymmesbesparingarna är tillräckligt bra för att investera – men det är i kombination med ett helhetstänkande som ni kan ta ert lager till en helt ny nivå.

 

Är ni intresserade av en bättre lagerlösning för däcken - varmt välkomna att kontakta oss på SSI Schäfer så hjälper vi er med detta!

New call-to-action

Magnus Karlsson

Magnus jobbar med försäljning av manuell lagerinredning och lagerautomater. Med en lång erfarenhet av försäljning är han duktig på att snabbt se vad kunden är i behov av, är lösningsorienterad och mån om att skapa en bra kundrelation.